Ajánló szellemvilág és spiritualitás témában

Itt olyan különböző forrásokat szeretnék neked ajánlani, melyekből szintén sok hasznos tudásra tehetsz szert vagy csak egyszerűen segítséget, erőt meríthetsz a megpróbáltatásaid idején. Ide csak olyanokat rakok fel, amik a szellemi tanításokkal összhangban vannak és a saját tudásom, tapasztalatom alapján is jó szívvel tudok ajánlani. Apránként majd bővítem a listát, hisz nehéz manapság ilyeneket találni. Természetesen lehet, hogy lesz köztük olyan, ami nem pont neked való, vagy nem nyeri el a tetszésed valami miatt, de nem baj, nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is ez a cél. Különbözőek vagyunk és ugyanahhoz a célhoz több úton is ellehet jutni. Vannak rövidebb, hosszabb, könnyebb és nehezebb utak is, és mindenkinek a neki megfelelőn kell haladnia.

Linkek

Megjegyzés

Előfordulhat, hogy a különböző források bizonyos dolgokat, fogalmakat kicsit másképp neveznek (főképp eltérő kultúrák esetén), de sok esetben ugyan arról a dolgokról beszélnek. Eleinte ez lehet, hogy kis zavart okoz majd egy-két dologban, de próbálj a tartalomra, a lényegre koncentrálni az eltérő és néha hangzatos elnevezések helyett!

Ahogy egyre többet olvasol szellemi témákban, idővel ellentmondásos információkra is bukkanhatsz bizonyos dolgokat illetően. Ha fordított anyagról van szó, akkor ezek egy része a fordítás nehézségeiből adódhatnak, hisz még a Biblia is tele van fordításból adódó hibával és téves vagy nehezen értelmezhető információval. Erre a legjobb példa a szellem, lélek és ember fogalma. Ezek nem felcserélehetőek a legtöbb esetben.

Ha nem fordított anygagról van szó, akkor meg azért akadnak időnként ellentmondások, mert az anyag szerzője sem tudhat mindent jól, még akkor sem, ha az illető épp médium. Ugyanis a médiumokkal is időnként előfordulhat, hogy a kapott üzenetet nem jól értik vagy tévesen értelmezik és adják vissza, amennyiben a kapott üzenetet nem szó szerint adják át a hallgatóságnak.

Mindig hallgass a megérzéseidre!

Bárhol bármit is olvasol vagy bárki bármit is mond neked, sosem szabad semmit csak úgy kérdés nélkül befogadnod főképp, ha úgy érzed valami nem stimmel a kapott információval és rossz érzéseid vannak. A lelked mindig súgja, hogy mi az, ami helyes, és mi az, ami nem! Néha persze a belső félelmeid vagy az ismeret hiánya miatt tévedhetsz, de az idő majd úgy is mindent letisztáz!

Az igazi spiritizmus a tiszta hitnek, a megelégedettségnek és a boldogító tudásnak a forrása.