Mihály arkangyal segít neked!

Legyen szó munkáról, anyagiakról, párkapcsolatról, családról, vagy az élet bármely területéről, egészen a kis dolgoktól a nagyokig, mindenkinek vannak olyan területei, dolgai az életben, ahol folyton csak akadályokba ütközik, ahol nem képes egyről a kettőre jutni bármilyen nagy erőfeszítéseket tesz is. Ilyen esetekben gyakran érzi úgy az ember mintha kitolt volna vele az élet, mintha egy felsőbb erő lenne az, ami hátráltatja őt abban, hogy elérje a célját, hogy boldogságot és sikert tapasztaljon a kudarc, a szomorúság és bánat helyett. Nos, ez részben igaz is, mert valóban egy láthatatlan erő az, ami ezt okozza, de ezt a láthatatlan erőt nem más valaki, hanem te magad hoztad létre egykor, amire te már valószínűleg nem is emlékszel, sőt még az is nagyon könnyen előfordulhat, hogy valamelyik előző életedben hoztad létre, de még mindig érezteti a hatását.

Nos, mik azok az erők, amik negatívan befolyásolják az életedet? Ilyenek például az olyan általad tett kijelentések, fogadalmak, amiket valamikor az életed során, vagy valamelyik előző életedben tettél valamely ügyben vagy valamely ügyből kifolyólag, és amik meggátolják, hogy most elérd azt, amit szeretnél, hogy azt tapasztald, amit szeretnél. Ezeket a korábbi kijelentéseidet, fogadalmaidat lehet, hogy csak egy rossz, gyenge pillanatodban, vagy épp egy feldúlt állapotodban tetted és utána már nem is gondoltad úgy, már talán meg is feledkeztél róluk, de a hatásuk még mindig működik. Ugyanis amit kimondasz erős szándékkal és hittel, az onnantól kezdve létrejön és működik, még akkor is, ha te tovább nem is táplálod azokat. Lehet, hogy nagyon hosszú ideig nem érezteti a hatását és csak sok évvel később, sőt az is lehet, hogy több élettel később fogja majd beváltani azt, amire létrehoztad, de előbb-utóbb mindenképpen megérzed majd.

Hogy mik ezek a kijelentések? Ez ügytől, dologtól függ, és olykor a legártatlanabbnak tűnő, legegyszerűbb kijelentések okozzák a bajt. Sok közülük például úgy kezdődik, hogy: „Soha többé nem akarom, hogy…” vagy „Ezentúl csak azt akarom, hogy…” és hasonlók. Ugye ismerős! Biztos te is sok ilyen mondatot mondtál már el az életed során feldúlt állapotban, vagy épp egy szomorú pillanatodban valamely ügyből kifolyólag. Bizony ezek és más hasonló kijelentések azok, amikről szó van. Minden, amit érzéssel, hittel, erővel mondunk el, az létrejön és működni kezd. Ha nem is tápláljuk tovább őket, de működni fognak, amíg meg nem szüntetjük őket.

Ezek a korábbi kijelentéseink és fogadalmaink láthatatlan erőként úgy hatnak ránk, a gondolkozásmódunkra, a cselekedeteinkre, a szokásainkra, az életünkre, a legkülönbözőbb dolgainkra, hogy automatikusan számunkra észrevehetetlen módon, de akár a mi tudatos akaratunk ellenére is minden úgy alakul, hogy az a korábbi kijelentés és fogadalom beteljesüljön. Ezek a korábbi kijelentések és fogadalmak gyakran úgy fejtik ki a hatásukat, hogy láthatatlan „falakat” húznak fel körülöttünk, ami valójában egy bizonyos fajta energia, amit sugárzunk magunkból, és amit mások megéreznek, amikor a közelünkben tartózkodnak, de még nagy távolságból is éreztetik a hatásukat a másik felé. Ezek a falak szintén gátolhatnak minket abban, hogy elérjük azt, amit szeretnénk.

Vegyünk egy hétköznapi példát, hogy jobban el tudd képzelni ezt a láthatatlan falat. Biztos te is tapasztaltad már sokszor, hogy bizonyos emberektől minden ok nélkül egyszerűen kiráz a hideg. Talán épp egy rendes ember, aki nem csinált semmi rosszat neked, de még is téged valamiért idegesít, irritál és kerülöd a társaságát. Nos, ennek több oka is lehet, de akár épp az is lehet, hogy az illető, egy korábbi kijelentésével, fogadalmával egy ilyen láthatatlan falat húzott fel maga köré, amit te a szellemi lényeddel megérzel, és ezért kerülöd. De ugyan így te is falakat húzol fel magad köré, és te is kiválthatsz hasonló hatást másokból, amik gátolhatnak téged bizonyos területeken.

A kijelentések, fogadalmak azonban nem csak falakat, de un. kötelékeket is kitudnak alakítani különböző dolgokkal kapcsolatosan. Ilyenkor ez a kialakult láthatatlan kötelék összeköt minket egy olyan dologgal, üggyel vagy személlyel, amely a mi életünkre a jelenlétével káros hatással van, de a létrejött kötelék miatt mi nem tudunk szabadulni tőle. Akár sok ilyen kötelék is kialakulhat sok különböző dologgal, amik mind minket hátráltatnak és gátolnak, mert elvezetik az energiánkat azokhoz a hátráltató dolgokhoz és azokat élteti ahelyett, hogy azokra a dolgokra tudnánk fordítani, amik az életünket építik, és előbbre viszik. A láthatatlan kötelékeken keresztül mi folyamatosan energiát veszítünk, és ha valakinél sok ilyen kötelék alakul ki, akkor idővel akár az a nagyon súlyos állapot is bekövetkezhet, hogy teljesen képtelenné válhat cselekedni, bármiről legyen is szó. Elkezdi elhanyagolni a munkáját és az élete különböző dolgait, már nem érdekli semmi, végül teljesen erőtlenné válik olyannyira, hogy szó szerint még mozogni is alig lesz képes és akár a halál gondolata is megfordul a fejében. Ez az állapot fokozatosan szinte észrevétlenül alakul ki, de még ebből a nagyon súlyos állapotból is van kiút bármikor!

Tehát az életedet elsősorban ezek a korábbi kijelentéseid, fogadalmaid, a létrehozott falak és kötelékek azok, amik károsan befolyásolják. A jó hír az, hogy ezeket, ahogy létrehoztad, úgy meg is lehet őket szüntetni. Ebben Mihály arkangyal lesz a segítségedre. Őt kell kérni imában, hogy segítsen neked és tisztítson meg téged és az életed. Azért kell külön kérni, mert fel kell hatalmaznod őt, hogy az ügyedben eljárjon, hogy az életedbe beavatkozhasson. Másképp nem teheti meg, csak ha megkéred őt!

Hogy mik voltak azok a korábbi kijelentéseid, fogadalmaid, amik hátráltatnak téged arra nem kell emlékezned, hiszen gyakran még egy aktuális életbeli fogadalmunkra sem emlékszünk, nemhogy egy előző életbelire. De, ha épp emlékszel valamelyik korábbi fogadalmadra és tudod, hogy valószínűleg az okozza a bajt, akkor azt akár külön ki is emelheted a kérésedben, imádban, hogy így adj még nagyobb erőt a szándékodnak. De célszerű azért általánosan is kérni, hogy a tisztítás teljes legyen, és ne maradjon ki semmi.

A teendőid:

(Mihály arkangyal instrukciói alapján)

Feküdj le, de ha számodra kényelmesebb akár ülhetsz is, mindegy. Ezután kérd imában Mihály arkangyalt, hogy segítsen neked. Ehhez használhatod az alábbi imát, amely közvetlenül Mihály arkangyal instrukciói alapján lett megírva és egy átfogó mindenre kiterjedő kérés. Átfogalmazhatod és kiegészítheted akár konkrétumokkal is, ha például valamelyik konkrét életterületeddel van a gond, vagy egy konkrét fogadalmadat külön is szeretnéd kiemelni benne megtörésre. De fontos, hogy mindenképpen fogalmazd bele a kötelék elvágást, a gyökerek teljes eltávolítását, és hogy a saját utadon járj! Ugyanis minden ember csak a saját útján lehet igazán boldog és sikeres, ami nem biztos, hogy az, amire te gondolsz.

Kedves Mihály arkangyal!

Kérlek, segíts és tisztíts meg engem és az életem! Kész vagyok arra, hogy megszabaduljak minden olyan hátráltató dologtól, amiket akár tudatosan, akár öntudatlanul hoztam létre a létezésem során bármikor is, bármely életemben, és amik akadályoznak engem, hogy a saját utamon járjak, hogy boldog, sikeres és kiteljesedett életet éljek. Kérlek, távolítsd el belőlem és az életemből ezeket a hátráltató dolgokat, vágd el az életemben az összes köteléket és szálat, amik ezekhez kötnek engem, és távolítsd el belőlem ezek gyökereit is a teljes hálózatukkal, rendszerükkel és kiterjedésükkel együtt, és tisztíts meg tőlük teljes mértékben. Kérlek, bontsd le a körülöttem levő falakat és törj meg, oldj fel minden olyan korábbi kijelentésemet, fogadalmamat, kérésemet is, amelyek szintén bármilyen módon is hátráltatnak engem, hogy boldog, sikeres és kiteljesedett életet tudjak élni. Kész vagyok rá, hogy a saját utamra lépjek. Kérlek, Mihály arkangyal segíts, hogy a saját utamra lépjek és boldog, sikeres és kiteljesedett életet éljek az életem minden területével kapcsolatosan.

Köszönöm, Ámen!

Az imához válassz egy olyan helyet és időpontot, amikor nem zavar meg senki és nyugodtan eltudod végezni. A legjobb, ha ki is mondod az imát, de ha valamiért nem tudod hangosan elmondani, akkor a gondolatban, magadban elmondott ima is megteszi, hiszen a szellemi lények a vágyakozó gondolatot is hallják, de a kimondott szó nagyobb erőt képvisel. Az ima után még néhány percig feküdj nyugodtan csukott szemmel és képzeld el magadat először egy zöld színű fénygömbben, majd néhány percig egy sárga fénygömbben. Különösképp a gyomor és mellkas legyen beburkolva és áthatva az elképzelt zöld és sárga fénnyel. A fény járjon át, hasson át téged és a szerveidet, a teljes lényedet. Ha kellemes és úgy érzed, hogy még jól esne egy kicsit így időzni, akkor tovább is végezheted ezt akár felváltva is hol a zöld, hol a sárga fénybe képzelve magadat többször is. Ezt bárhol végezheted, ahol nem zavarnak meg téged, de akár a természetbe is kimehetsz, ahol még jobbak és tisztábbak az energiák.

Ha csak kisebb gondjaid vannak, akkor ezt akár egyszer is elég megtenned. Ha úgy érzed, hogy nincsenek gondjaid az életben, még akkor is célszerű legalább egyszer elvégezned, hiszen mindenki tesz időnként meggondolatlan kijelentéseket és fogadalmakat, és még ha nincsenek is ezek nagyhatással az te életedre, azért jobb tőlük megszabadulni. Ha viszont úgy érzed, hogy az életedben tényleg nagyon sok a gond, vagy úgy érzed, hogy a korábban említett súlyos állapot felé közeledsz vagy akár már ki is alakult, akkor Mihály arkangyal instrukciója alapján 21 napon keresztül ismételd az imát és a tisztító eljárást.

Ha ezt elvégzed, akkor Mihály arkangyal a te kérésednek megfelelően segíteni fog neked, de fontos, hogy utána ne tégy újabb felelőtlen kijelentéseket és fogadalmakat. Ha még is egy óvatlan pillanatodban úgy adódna, akkor amilyen hamar csak lehet, ismét törd meg azokat és kérd imában Mihály arkangyalt, hogy segítsen. Persze, azt már elég egyszer is.

Mi fog történni ezután? Egyszerűen megszűnnek a korábbi kijelentéseid, fogadalmaid káros és hátráltató hatásai, a falak lebomlanak körülötted, a kötelékek elvágásra, a gyökereik pedig eltávolításra kerülnek. Persze ne várj azonnal csodát, hogy minden azonnal egy csapásra megoldódik, hiszen mindennek idő kell, míg a változás érezteti a hatását. Gondolj csak bele, amikor egy betegségre megkapod a megfelelő gyógyszert és kezelést, akkor az sem egyik pillanatról a másikra mulasztja el azt. Minél súlyosabb volt a betegség, minél később kaptad meg rá a megfelelő gyógyszert, annál tovább tart, míg kilábalsz belőle. És ne feledd! Neked továbbra is tenned kell a dolgodat, neked továbbra is tenned kell a dolgaidért, mert az visz előre, az fogja a változást elérni, de tudd, hogy már nem lesz ott a háttérben az a láthatatlan hátráltató erő, amit eddig ott volt, amit te hoztál létre egykor, és már sokkal könnyebben fogsz előre haladni az életben. Hiszen nem mindegy, hogy egy hegyre egy jól megpakolt nehéz hátizsákkal sétálsz fel, ami folyamatosan visszahúz és nehezíti az előre haladásod, vagy anélkül.

És van még valami! Néha az életünkben a fájdalmak, a szomorúság, a megpróbáltatások nem azért vannak, mert mi rosszul csinálunk valamit, vagy nem azért mert meggondolatlan kijelentéseket és fogadalmakat tettünk. Néha az életünkben egyszerűen csak azért vannak fájdalmak, küzdelmek, megpróbáltatások, mert akár a jelenlegi vagy épp egy korábbi életünkben olyan dolgokat tettünk, amik miatt nekünk azokat el kell szenvednünk. Hiszen az életben semmilyen cselekedet sem marad következmények nélkül se jó, se rossz. Bármit is teszel, jót vagy épp rosszat, az mindig következményekkel jár. A jóért jó, a rosszért rossz jár. A sors, a karma mindig benyújtja a számlát, ha nem ebben az életedben, akkor valamelyik következőben. Hogy a karma mikor és hogy egyenlít az már az ő dolga és nagyon bonyolult, nagyon összetett. Ezért fontos, hogy mindig úgy cselekedj minden helyzetben és úgy bánj másokkal minden helyzetben, ahogy te szeretnéd, hogy bánjanak veled hasonló körülmények között!

Az igazi spiritizmus a tiszta hitnek, a megelégedettségnek és a boldogító tudásnak a forrása.