Átok és átokmegtörés - Itt az ideje, hogy felold őket!

Az ember életét, haladását sok minden akadályozza, nehezíti, keseríti itt a Földön. Javarészüket az ember saját maga idézte elő egy korábbi rossz cselekedetével, amit akár ebben vagy egy korábbi életében tett. Némelyik nehézség az ember életében akár egy több ezer évvel ezelőtti életéből származik, amiért most kell felelnie. Erről már írtam részletesen A karma, a sors elől nincs menekvés! című részben. Beszéltem már a fogadalmak, kijelentések, kötelékek hátráltató és blokkoló hatásairól is, ill. arról, hogyan kell ezeket feloldani. Ezekről a Mihály arkangyal segít neked! és a Fogadalommegtörés a szívközpontodban című részekben olvashatsz.

Ezeken a dolgokon kívül azonban van még egy dolog, ami bizony nagyon megtudja keseríteni az ember életét, és amikkel foglalkozni kell. Ezek az átkok. Épp néhány napja kaptam üzenetet az Égiektől ezzel kapcsolatosan, ezért gondoltam itt az ideje és leírom, hogy hogyan kell eljárni ilyen esetben.

Ha ide tévedtél, akkor jó okkal vagy itt. Ha te nem is hiszel az ilyesmiben, azért legalább egyszer végezd el azt a két átokmegtörést, amit leírok, mert sokat tehetsz vele főként magadért, de másokért is. Most itt a Földön még nem biztos, de odaát a szellemvilágban majd mindenképpen látni fogod a hasznát és eredményét, és nagyon fogsz örülni, hogy nem mulasztottad el az alkalmat, hogy megtedd, mert bizonyos átkokat itt a Földön kell megtörni.

Mi az átok és hogyan működik?

Az átkok pont ugyanúgy működnek, mint azok a minket hátráltató többnyire felelőtlenül tett fogadalmak és kijelentések, amiket mi magunk tettünk magunkkal kapcsolatosan saját magunkra. Az átkok viszont azok a többnyire rosszindulatú, ártó szándékú, szándékosan tett kijelentések, amiket az ember nem magára, hanem valaki másra nyilvánít ki haragból, irigységből, vagy valamely más oknál fogva. Amikor valaki megátkoz valakit, akkor a háttérben elindulnak azok az energiák, amik azt megvalósítják. Sokfajta átok van. Van, amelyik addig működik, amíg meg nem valósul, és ha beteljesült, akkor megszűnik, de akadnak olyanok, amik addig, amíg meg nem törik. Van, ami csak egy embert érint, de van olyan, ami sokakat és akár hosszú generációkon át is kifejti a hatását. Van kevésbé erős és van olyan is, amit ember nem tud megtörni. De minden problémára van megoldás, még erre is!

Miért ne átkozódj sose?

Ahhoz, hogy valaki megátkozzon valakit, nem kell semmiféle különleges képesség, így mindig ügyelj arra, hogy milyen szavak hagyják el a szádat vagy milyen gondolatok az elmédet. Az emberek nagyon sokszor kívánnak rosszat másoknak haragból, irigységből vagy egyéb okokból, akár valós vagy csak vélt sérelmek miatt. De ezek a rossz kívánságok is már mind átkozódásnak minősülnek. Viszont a karma mindig mindent számon tart és előbb-utóbb vissza fog ütni arra, aki kívánta. Minél erősebb, határozottabb szándékkal, minél erősebb érzelemmel átjárva kíván valaki rosszat valakinek, annál erősebb az átok és annál erősebben fog visszaütni ő rá is egy nap. Tehát a magad érdeke, hogy ügyelj a szavaidra és a gondolataidra!

Ha haragszol valakire, még akkor is, ha jogosan vagy csak épp úgy tűnik, hogy jogosan, akkor se tegyél felelőtlen kijelentéseket, rossz kívánságokat, átkokat, mert magaddal szúrsz ki. Ha az a valaki tényleg megérdemli, majd a karma benyújtja neki a számlát akkor, amikor ott az ideje és úgy, ahogy a legmegfelelőbb! Nem a te dolgod ítélkezni, ez a karma feladata! Már csak azért sem, mert te emberként az egész dolognak csak egy apró szeletét látod és azt is csak ebből az életből szemlélve, a karma viszont mindent lát sok életre visszamenőleg, de nem csak a történéseket, hanem a résztvevő emberek gondolatait, érzéseit, valódi szándékait és minden egyéb apró rejtett körülményt is, amikről neked semmi tudomásod, így egyedül a karma tud igazságosan eljárni bármilyen ügyben is.

Hogyan kell megtörni az átkot?

Egy átok megtöréséhez nem kell semmi hókuszpókusz. Az átkot vagy az tudja megtörni, aki létrehozta egyszerűen úgy, hogy semmisé nyilvánítja ugyanazzal a határozott szándékkal, amivel létrehozta vagy az Égiek segítségét kell kérni, hogy törjék meg. Természetesen csak ritka esetben tudjuk azt, hogy pontosan ki átkozott meg kit és mikor, így őt magát nem tudjuk megkérni, hogy vonja vissza és valószínűleg nem is tenné, hacsak azóta nem tért jó útra. De az Égiek ilyenkor is segítenek! Viszont kérni kell őket, mert másképp nem avatkozhatnak közbe. Amikor egy átok megtört, akkor ilyenkor egyszerűen megszűnnek azok az energiák, amik a háttérben az átok beteljesítésén ügyködtek.

1. Saját átkok megtörése

Itt az ideje, hogy rendet rakj és megtörj minden átkot, de nem csak azokat, amiket mások raktak rád, hanem azokat is, amiket esetleg egykor te raktál másokra. A Földön senki sem szent, így neked is már biztosan volt pár alkalom, amikor rosszat kívántál másnak, például egy feldúlt állapotodban. De számos előző életed is volt, amikre most nem is emlékszel és lehet, hogy ott még komolyabb átkokat is szórtál másra. Szóval, itt az ideje, hogy felold ezeket az átkokat és felszabadítsd azokat, akikre azt tetted. Az ember hibázik, de sosem késő helyrehozni. Először is gondolt át a lehetőségét, hogy valóban előfordulhatott, hogy megátkoztál valakit és, hogy ezzel esetleg mennyi nehézségét okoztál neki. Lásd be, hogy itt az ideje, hogy ezeket megtörd. Most pedig határozott és egyértelmű szándékkal, kijelentéssel, már-már parancsolóan mondd el hangosan háromszor a következőket:

Ezennel határozottan és egyértelműen kijelentem, hogy megtörök és feloldok minden rossz kívánságot és átkot, amit valaha is tettem bárkire is, akár tudatosan, akár tudattalanul, akár ebben vagy bármely előző életemben. Ezennel törjön meg és oldódjon fel minden ilyen korábbi rossz kívánságom és átkom, még akkor is, ha ezekre már nem is emlékszem. Szabaduljon fel minden és mindenki az esetleges rossz kívánságaim és átkaim hatása alól, aki érintett volt bennük. Ámen!

Ezentúl mindig ügyelj rá, hogy sose kívánj rosszat senkinek, vagy ha véletlen még is megtörténne, akkor azt azonnal, de lehetőleg minél előbb nyilvánítsd semmissé ugyanazzal a határozott szándékkal, mint ahogy tetted.

2. Rajtad lévő átkok megtörése

Hogy rajtad van-e átok vagy sem, azt itt a Földön nem nagyon fogod tudni, hiszen az életedben jelenlévő nehézségeknek számos oka lehet, amiket viszont majd csak a szellemvilágban fogsz látni, hogy pontosan mi miért történt. Viszont jobb biztosra menni és kérni az Égieket, hogy, ha esetleg van rajtad vagy akár bármely szeretteden átok, akkor törjék meg. A kérésed a felhatalmazás, hogy eljárhassanak az ügyedben! De ne csak magadra gondolj, hiszen az átok akár generációkon keresztül is hathat! Bizonyos átkok nagyon erősek lehetnek és lehet, hogy több ezer évvel ezelőtt hozta valaki létre, de nincs az az átok, amit az Égiek ne tudnának megtörni! Az Égiek épp pár napja üzentek ezzel kapcsolatban. Héroszhoz lehet ez ügyben imádkozni. Ez Hérosz szellemének egyik feladata, aki szükség esetén akár más szellemi lényekhez továbbítja a kérésedet, ha esetleg egy másik bizonyos szellemi lény beavatkozására is szükség lenne az adott átok megtöréséhez. Például kérheted a következőket tőle az alábbi módon:

Kedves Hérosz! A segítségedet szeretném kérni. Kérlek, vizsgálj meg, és ha van rajtam vagy bármely családtagomon, rokonomon valamilyen átok, akár itt a Földön, akár a szellemvilágban tartózkodik épp, akkor kérlek, törd meg és old fel azokat, vagy ha szükséges, akkor továbbítsd ahhoz a szellemi lényhez a kérésem, aki jogosult és képes azok megtörésére. Kérlek, segíts és szabadíts fel engem és mindenkit az átok hatása alól, aki érintett benne. Köszönöm, Ámen!

Ha úgy érzed, megismételheted többször is a kérést. Sőt személyre is szabhatod az imát például, ha konkrétan tudod, hogy van valamilyen átok rajtad és szeretnéd azt külön kiemelni, vagy ha úgy érzed, hogy még szeretnél valamit Hérosznak mondani, akár köszönet és hálaképpen. Fogalmazz bölcsen és körültekintően, hiszen lehet, hogy az adott átok nem csak téged érint, hanem például a leszármazottaidat vagy épp a felmenőidet is, akik közül lehet, már többen a szellemvilágban tartózkodnak. Rájuk is gondolj és segíts nekik is! Hérosz a kérésed, imád mindenképp hallani fogja és megteszi a szükséges lépéseket az átok megtörése érdekében.

Mi történik, ha megtört az átok?

Az átok megtörése nem fog járni semmiféle csinnadrattával, de esetleg előfordulhat, hogy pár napon vagy 1-2 héten belül kapsz üzenet például álomban ezzel kapcsolatosan. Csak egyszerűen visszajelzésként, vagy akkor, ha esetleg kell még tenned valamit, de ez nem valószínű. Szóval, ha nem kapsz semmilyen üzenetet, akkor nincs semmi további teendőd. A részedről megtetted, amit kellett. Ezután az átok energiái megszűnnek és már többé nem fognak a háttérben működni, hátráltatni. Szépen-lassan helyre áll minden, ami esetleg addig az átok negatív hatása alatt voltak. Ezzel nem csak a jelenlegi, de a következő életeid minősége is javulni fognak.

Az igazi spiritizmus a tiszta hitnek, a megelégedettségnek és a boldogító tudásnak a forrása.