Fogadalommegtörés a szívközpontodban

A Mihály arkangyal segít neked! című részben már írtam neked egy technikát, amit arra lehet használni, hogy felszabadítsuk magunkat a minket megkötő és blokkoló fogadalmainktól, kötelékeinktől, amiket mi magunk tettünk és hoztunk létre korábban akár tudatosan, akár tudattalanul vagy épp egy felelőtlen feldúlt, elgyengült pillanatunkban. Ezt a technikát maga Mihály arkangyal adta le. Mindenképpen ajánlom mindenkinek, aki idetévedt az oldalra, hogy legalább egyszer hajtsa végre azt, mert nagyon sokat tehet magáért vele.

A napokban ismét üzenetet kaptam az Égiektől és egy újabb fogadalommegtörési technikát közöltek. Ezt is szeretném megosztani veletek, mert sokak számára lehet hasznos. Ez egy még erősebb, még mélyebb szinten ható módszer. Néha előfordulhat, hogy olyan erős fogadalmakat tesznek az emberek bizonyos dolgokkal kapcsolatban, amikor nem elég egyszer elvégezni a fogadalommegtörést és akár szükséges lehet még más módszer elvégzése is. Az ilyen fogadalmak olyakor nagyon erősek lehetnek és a gyökerük nagyon mélyre befúrják magukat ezért több fronton kell őket megtörni. Mint például, amikor egy betegségre nemcsak tablettát, hanem kenőcsöt, injekciót vagy egyéb kezelést is kapunk egyszerre.

Ezt is így képzeld el. A mostani módszer egy újabb eszköz lesz a kezedben, amit szintén végezz el legalább egyszer, ill. annyiszor, amíg szükségét érzed.

Mik a fogadalmak?

Azok a kijelentések és kérések, amiket akár tudatosan, akár tudattalanul vagy egy feldúlt, elgyengült pillanatodban tettél. Ezeket tehetted akár ebben az életedben felnőttkorodban, gyermekkorodban, de akár egy korábbi életedben is. A legtöbbre valószínűleg már nem is emlékszel. Ezek általában úgy kezdődnek például, hogy:

  • Én sosem fogom ezt vagy azt csinálni, érezni, gondolni, …
  • Én biztos, hogy soha többé …
  • Ezentúl csak és kizárólag …
  • Én nem akarom többé, hogy …
  • Holnaptól csak és kizárólag …
  • Én nekem többé nem lesz …
  • Nekem úgyse lesz sose …
  • Én egy peches ember vagyok és úgy sem fog sose …
  • Ezt én sose leszek képes …

A sort és a példákat még hosszasan folytathatnám, de ezek alapján már tudod mikre gondolok. Ezekkel olyan energetikai kötéseket, blokkokat hozol létre nem csak magadban, hanem a sorsodban, amik a háttérben úgy irányítják a dolgokat, a történéseket, hogy ezek beteljesüljenek. Némelyiket lehet, hogy gyermekkorodban tetted, de még csak most felnőtt korodban kezdi el kifejteni a hatását. Ezek a fogadalmak vonatkozhatnak bármire az életedben, ami nem működik például: munka, párkapcsolat, egészség, szexualitás, család, viselkedés, rossz szokás, szenvedély, kapcsolatteremtés, egy célod elérése, tényleg bármi, akár egészen egyszerű hétköznapi dolgok is, amik megkeserítik az életed. Gondolt át nálad mi az, amiben úgy érzed blokkolva vagy, ami neked nem megy, nem működik az életedben bármennyire is szeretnéd. Szedd össze, hogy vajon mi lehetett az a korábbi fogadalmad, kijelentésed, ami ezt okozhatta, hogy ne a fogadalommegtörés alatt kelljen rajta gondolkodni. Ha sok van akár címszavakban le is írhatod egy papírra, de majd a végén tépd össze és dobd ki. Mivel ezeket a fogadalmakat te hoztad létre, így neked is kell megtörni és neked kell kérni az Égieket is ugyanerre. A kijelentésed, kérésed, felhatalmazásod szükséges, hogy a dolog megtörténjen.

A fogadalommegtörés menete

Kicsit hosszú lett, így pontokba szedtem, hogy áttekinthetőbb legyen. Amikor azt írom mondd vagy jelentsd ki ezt és azt, akkor azt gondolatban értem, hogy ne zökkenj ki. De, ha neked könnyen megy a meditálás és nem zökkensz ki, akkor akár ténylegesen ki is mondhatod. A lényeg, hogy egyértelmű, határozott szándékú, már-már parancsoló gondolatok és kijelentések legyenek. Természetesen, amikor az Égiekhez beszélsz az mindig kedves és kérő legyen!

Az egyes kijelentéseket, amiket el kell mondanod igyekeztem röviden, tömören mindenre kiterjedően megfogalmazni. De akár a te saját szavaiddal is megfogalmazhatod, átfogalmazhatod és kiegészítheted azzal, ami menet közben épp jön. Nem az a lényeg, hogy szóról szóra visszamond, de tartalmilag lefedje azt, amiket írtam, ez fontos. Legyen benne a megtörés, feloldás, elengedés, hogy az ebbéli és korábbi életbeli, valamint a tudatosan és a tudattalanul tett fogadalmakat is. És persze csak azokat, amik hátráltatnak téged valamilyen módon.

1. Válassz megfelelő helyet és időpontot

A fogadalommegtöréshez válassz egy olyan időpontot és helyet, amikor senki nem zavar meg, nem kell sietned sehová és teljes nyugalomban végig tudod csinálni. Ülj vagy feküdj le kényelmesen, amelyik neked jobb és hunyd be a szemed. Pár percig meditálj, figyelj a légzésedre és nyugodj meg. Ha megjelenik egy gondolat, egy érzés a fejedben csak hagyd tova tűnni és könnyedén lazulj tovább.

2. A szívközpontod elérése

Amikor már lecsendesedtél képzeld el magadat, a teljes lényedet a fejedben, mintha ott lennél bent kicsiben. Láss magad előtt egy csigalépcsőt, ami lefelé vezet a szívedbe, a szívközpontodba. Indulj el lépésről lépésre lefelé a csigalépcsőn egészen addig, amíg egy fa ajtóhoz nem érsz. Figyeld meg és érintsd meg a fa ajtót és nyisd ki. Előfordulhat, hogy nem nyílik. Ekkor kérd az Égieket (Isten, Jézus, Angyalok, az Őrangyalod, vagy bármely a hited szerinti szellemi lényt, akár többüket is kérheted), hogy segítsenek neked kinyitni az ajtót vagy adjanak egy eszközt, amivel kitudod nyitni. Lehet, hogy például egy kulcsot adnak, de számos más módon is történhet majd, ez egyén függő.

3. Feltárás

Ha kinyitottad lépj be rajta. Fontos, hogy mindent könnyedén tegyél, nem kell semmit erőltetni, hagyd, hogy a képek maguktól alakuljanak. Idebent eléd tárul majd egy kép, egy táj, de az is lehet, hogy semmi. Itt megfognak jelenni szimbolikusan vagy egy az egyben azok a fogadalmak és blokkok, amik az életedben vannak, és amik a problémákat okozzák. Számtalan módon jelentkezhetnek, ez is egyén függő, például egy lakat, egy fal, egy elakadt patak, stb. Figyelj meg minden olyan dolgot, ami akár szimbolikusan, akár egy az egyben valamiféle blokkra, kötésre, vagy olyan dologra utal, ami nem működik, aminek nem úgy kéne lennie. Ezeket kezd tudatosan kijavítani, például a lakatot kinyitni, a falat lerombolni, ha épp sötét van, akkor fényt gyújtani, stb. Egészen addig csináld, amíg a kép szép és idillivé nem válik.

Ha az ajtón való belépéskor már eleve idilli a kép, akkor az csak illúzió, hiszen minden ember életében vannak fogadalmak, blokkok. Ekkor szintén kérni kell az Égieket, hogy mutassák meg a valóságot. A kép ekkor lehet, hogy megváltozik, de lehet, hogy nem. Ha megváltozott, akkor hajtsd végre a helyreállítást.

4.1 Fogadalommegtörés 1

Amikor ezzel kész vagy elérkeztél egy nagyon fontos lépéshez. Most jön a fogadalommegtörés. Konkrétan gondold végig azokat a fogadalmaidat és felelőtlen kijelentéseidet, amiket valaha is tettél, és amik megkötik, blokkolják valamely életterületedet. A legjobb, ha már az egész folyamat előtt leülsz és átgondolod, így nem a fogadalommegtörés közben kell ezen töprengened.

Ha meg vannak, akkor egyesével menj végig rajtuk és mindegyiknél jelentsd ki, hogy ezt a kijelentésemet ezennel megtöröm, feloldom és elengedem. Utána pedig módosítsd a kijelentésed az új elképzeléseidnek megfelelően, de már bölcsen.

Például:

Tegyük fel valakinek az a baja, hogy hiába próbálkozik, hogy normális párkapcsolata legyen, de sose jön neki össze vagy mindig olyanokba botlik bele, akikkel valamiért rövid időn belül mindig meghiúsul. Talán volt egyszer egy rossz kapcsolata és a végén felelőtlenül kijelentette egy feldúlt állapotában, hogy ezután soha többé nem kell nekem senki sem, jól elvagyok én egyedül is. Ez a kijelentése aztán a háttérben szépen megtette a hatását még akkor is, ha utána már nem úgy gondolta. Ezt meg kell törni. Mondd:

Ezennel megtöröm, feloldom és elengedem azt a kijelentésem és fogadalmam, amikor azt mondtam, hogy soha többé nem kell nekem senki sem és jól elvagyok egyedül. Mostantól szeretném, ha jól működnének a párkapcsolataim és rálelnék a nekem megfelelő párra. Ámen!

Ha nem emlékszel a fogadalomra, de van egy problémád, akkor mondhatod azt is, hogy:

Ezennel megtöröm, feloldom és elengedem minden korábbi fogadalmamat, kijelentésemet, kérésemet, amit valaha is tettem, akár tudatosan, akár tudattalanul, akár ebben vagy bármelyik korábbi életemben, és amik azt a problémám okozzák, hogy… (és itt elmondod mi az). Ezentúl ez a dolog jól működjön az életemben (akár részletezheted is). Ámen!

A saját szavaiddal fogalmazd meg, de bölcsen! Szépen menj végig ehhez hasonlóan az összes ilyen fogadalmadon és kijelentéseden, ami csak az eszedbe jut.

4.2 Fogadalommegtörés 2

Természetesen nem emlékezhetünk minden ilyen fogadalomra, amit valaha is tettünk főként, ha azt előző életünkben tettük, így általánosan is el kell végezni. Jelentsd ki a következőket:

Ezennel megtöröm, feloldom és elengedem minden korábbi fogadalmamat, kijelentésemet, kérésemet, amit valaha is tettem, akár tudatosan, akár tudattalanul, akár ebben vagy bármelyik korábbi életemben, és amik bármilyen módon is akadályoznak, hátráltatnak, blokkolnak engem és az életem bármely területét. Ámen!

Nyugodtan ismételd meg háromszor is a kijelentést, hogy kellő nyomatékot adj az új szándékodnak.

4.3 Fogadalommegtörés 3

Ezután kérd az Égieket is ugyan erre például:

Kedves Angyalok! Kérlek segítsetek és törjétek meg, oldjátok fel az összes korábbi fogadalmamat, kijelentésemet, kérésemet, amit valaha is tettem, akár tudatosan, akár tudattalanul, akár ebben vagy bármelyik korábbi életemben és, amik bármilyen módon is akadályoznak, hátráltatnak, blokkolnak engem és az életem bármely területét. Ámen!

5. Nyitás az újra

Lezárásként, még a következőket is jelentsd ki:

Nyitott vagyok az új befogadására. Köszönöm! Ámen!

Akár fel is sorolhatod tételesen, hogy mik azok. Ezzel még inkább megerősíted azt. Például a párkapcsolati példát véve mondhatod, hogy mostantól nyitott vagyok rá, hogy megtaláljam a nekem megfelelő párt, stb. Ez egyén függő, hogy kinek mi a problémája.

Ha kész vagy, akkor kicsit időzz még pár percig ebben az új kellemes érzésben és állapotban, majd lassan nyisd ki a szemed. Ezután tépd össze a listát, ha írtál és dobd ki.

Hányszor kell elvégezned?

Akár egyszer is elég, de ha úgy érzed szükséges, megismételheted az egészet akár többször is, minden nap egyszer. Fogod érezni, hogy szükséges-e az ismétlés. Az a lényeg, hogy tényleg érezd, hogy szívből akarod a változást, mert már eleged van a fogadalmaid negatív következményeiből. De akkor is megismételheted, ha például új fogadalmak jutottak az eszedbe, amiket meg kell törni. A jövőben pedig ügyelj rá, hogy ne tegyél újabbakat, vagy ha esetleg még is megtörténne, akkor már ott azonnal nyilvánítsd ki, ha a helyzet épp engedi ténylegesen kimondva, hogy az egy felelőtlen kijelentés volt a részedről és határozottan kijelented, hogy törjön meg, oldódjon fel és nyilvánítsd ki azt, amit valójában szeretnél.

Az igazi spiritizmus a tiszta hitnek, a megelégedettségnek és a boldogító tudásnak a forrása.