Ajánlott könyvek és oldalak

Sathya Sai Baba

Ha még nem hallottál róla, érdemes elolvasnod ezt a kis bemutató cikket, amit írtam róla (Sathya Sai Baba - Ki is ő valójában?).

Ajánlott könyvek

  • Beszélgetések Bhagawan Sri Sathya Sai BabávalDr. John S. Hislop
  • Jézus Krisztus és Sathya Sai Baba tanításaibólDr. H. K. Takyi, Kishin J. Khubchandani
  • IstenemberRobert Najemi
  • Az istenség kereséseDr. John S. Hislop
  • Sai Baba - A Szent és a pszichiáterSamuel H. Sandweiss
  • Isten Indiában élR. K. Karanja, Howard Murphet, N. Kasturi, Sankantala Balu

A Sathya Sai Nemzetközi Szervezet Magyarországi Központja oldalán ahogy néztem mindegyik megvan, de ha esetleg valamelyik épp nem lenne, akkor érdemes szét nézned netes antik könyvesboltokban, jó eséllyel ott is meg van egyik-másik.

De érdemes a Sathya Sai Nemzetközi Szervezet Magyarországi Központjának Facebook oldalán is körülnézned, mert gyakran tesznek közzé hasznos és elgondolkodtató bölcsességeket és igazságokat Sai Babától.

Tudatos tudat

A Tudatos tudat egy blog, melyen az illető a saját segítő szellemeivel kapcsolatos élményeiről, a velük való kapcsolat kialakulásáról és alakulásáról ír. De a tőlük kapott információk alapján számos egyéb témában is tett közzé hasznos írásokat.

Lee Carroll

Lee Carroll egy amerikai médium, aki egy Kryon nevű szellemi lény üzeneteit szokta közvetíteni. Számos könyvet is írt, melyek közül sok megjelent magyarul is. A Google-on keress rá, biztos akad köztük olyan, ami felkelti az érdeklődésed. Szerencsére a neten rengeteg ingyenesn hozzáférhető közvetítése is elérhető angol és magyar nyelven egyaránt.

Ajánlott linkek

Az igazi spiritizmus a tiszta hitnek, a megelégedettségnek és a boldogító tudásnak a forrása.

Köszönetnyilvánítás!

Szeretnék köszönetet mondani valamennyi szellemi lénynek, akik odaátról segítettek nekem az életem során, akár szellemi üzenetekkel vagy bármilyen egyéb módon. Külön szeretném megköszönni a sok szellemi segítséget és üzenetet a Nagymamám és Nagypapám szellemének, az Angyaloknak és az Őrangyalomnak is. Tudom, nem vagyok egy egyszerű eset, ezért külön hálás vagyok, hogy ennek ellenére foglalkoztok velem.

Köszönöm!