A szellemvilág kapuja

Kedves látogató!

Ezen a weboldalon a szellemvilággal és a mindenség más fontos kérdéseivel ismerkedhetsz meg a spiritizmus megvilágításában. Itt csupa olyan tudás birtokába jutsz, amelyeket ha befogadsz és élsz velük, akkor fényt, boldogságot és békességet hoznak az életedbe, és betöltik azt az űrt a lelkedben, amit eddig semmivel sem tudtál betölteni. Az oldal egyetlen célja az igazság feltárása és megismertetése, melyet jogodban áll elfogadni vagy elvetni. Csak rajtad múlik, hogy élsz-e a kapott megismerésekkel vagy sem.

A spiritizmus nem kecsegtet jutalommal, nem fenyeget büntetéssel, csak elénk tárja a meztelen igazságot és ránk bízza aztán, hogy akarunk-e ezen igazsággal élni, vagy nem, mert az embernek szabad akarata van, amely az Isten adománya, és amelyet korlátozni senkinek sincsen jogában, csak az Istennek!

Az útkeresés nem mindig könnyű, sőt néha nagyon nehéz, mert a legsötétebb, legmélyebb völgyeket kell megjárnunk azért, hogy aztán az út végén rátaláljunk egy napfényes tisztásra. Néha eltévesztjük az utat, de ezt fel kell ismerni, és ilyenkor nem szabad tovább haladni rajta még akkor sem, ha ezzel le kell térnünk a megszokott és a mások által már jól kitaposott útról. Bizony nehéz lehet ilyenkor rálépni egy új, ismeretlen ösvényre, főleg ha azt látjuk, hogy mások tovább haladnak a régin pusztán azért, mert a többség azon jár, még akkor is, ha az nem a cél felé vezet, és még akkor is, ha az nem adja meg azt, amire szükségük van. Bátorság és nagy elszántság kell ilyenkor, hogy nemet mondjuk a régire és elinduljunk egy új irányba, akár egyedül is. Légy te is egy ilyen bátor vándor, aki elindul a napfényes tisztásra, a fény, az öröm és boldogság honába.

Ahhoz, hogy oda érj, három dolgot kell elsajátítanod: szeretetet, alázatot, hitet. Ezen három dolog elsajátításához minden szükséges ismeretet és segítséget megkapsz ezen a weboldalon, így nem a vaksötétben kell majd bolyonganod, és lehetőséged van rá, hogy a célba ne a saját magad által okozott, rengeteg szenvedéssel teli földi életed árán juss el. Válaszd a könnyebbik utat, és járd a magad útját ahelyett, hogy másokat követnél!

Mivel kezd?

A Szellemvilág menüpontban található írásokból is jó pár hasznos dolgot megtudhatsz, melyek mind a segítségedre lesznek, de ha még mélyebb ismeretekre és összefüggésekre vagy kíváncsi, és nem riadsz meg egy nehezebb olvasmánytól, akkor a Spiritizmus menüpont alatti írásokat ajánlom. Érdemes az elejétől fejezetről fejezetre haladni a jobb érthetőség miatt, de természetesen a te döntésed, hogy milyen sorrendben olvasod őket.

Béke veled!

HÍRLEVÉL
Értesülj az újdonságokról e-mailben is!
Hozzájárulok, hogy az egybenegy.hu hírlevelet küldjön a számomra
Elolvastam és elfogadom az egybenegy.hu Adatkezelési tájékoztatóját
Feliratkozom
Sikeres feliratkozás!
Küldtünk egy e‑mailt, melyben egy gombra kattintva meg kell erősítened a feliratkozásod.